IŠČE SE:

Promotor/-ka

Pozdravljen/-a!

Zelo smo veseli, da si pokazal/-a navdušenje nad delom na promocijah našega podjetja. Kot si verjetno že prebral/-a, se v našem podjetju trudimo delati stvari malo drugače.

Medtem ko večina podjetij želi ljudem iz žepa vzeti denar, jim v našem podjetju želimo denar prihraniti. Ko ljudje to prvič slišijo, se večina najprej ustavi in nato pomisli »Prihranim denar?«.

Tako je!

Razvili smo sistem, v katerem pridobivamo stranke za naše naročnike, ob tem pa končne stranke to ne stane nič, saj pogosto za isto storitev plačajo manj, dodatno pa še dobijo stimulativno nagrado za prestop k našem naročniku.

Dobesedno smo razvili način, kjer je volk sit in koza cela.

Najpomembnejši člen v našem podjetju je promotorska ekipa. Promotorji so prvi stik, ki ga naše stranke imajo z nami. Ravno od tega prvega stika je odvisno kako bo stranka na nas gledala in kako bo gledala na naše svetovalce.

Ko smo razmišljali o tem, kakšno osebo si najbolj želimo v naši promotorski ekipi, smo ugotovili, da to ni oseba z dolgoletnimi izkušnjami ali posebnimi znanji. V podjetju namreč nudimo izobraževanja, pri katerih se vsakdo lahko nauči novih znanj.

Zaključek do katerega smo prišli je bil enoten:

Najbolj pomembna lastnost idealnega sodelavca je njegov/-njen ODNOS.

Zato za delo v našem promotorskem timu potrebujemo osebo, ki ima 5 ključnih lastnosti:

1. Je pozitivno naravnan/-a,
2. Pripravljen/-a delati 12 ur dnevno,
3. Z ljudmi rad/-a naveže stik,
4. Je motiviran/-a za delo in
5. Se je pripravljen/-a učiti novih veščin.

Želimo osebo, ki je pozitivno naravnana, ki se je pripravljena učiti in izpopolnjevati. Želimo osebo, ki je motivirana za delo in ki bi resnično zažarela za naše stranke.

Zato smo ti spodaj priložili kratek vprašalnik. Preden te povabimo na razgovor, bi te radi spoznali. Radi bi vedeli ali si oseba z željo in voljo, ki bi nam pomagala uresničiti našo vizijo.

Prosimo te, da si vzameš čas in pozorno izpolniš vprašalnik. Tvoje odgovore bomo prebrali in te potem na podlagi teh povabili na razgovor za nadaljnje sodelovanje.

Želimo ti veliko sreče!

Ekipa Pro Storitve

VPRAŠALNIK

Navodila za prijavo na delo: Za uspešno prijavo na delo poleg vprašalnika pošljite tudi življenjepis in motivacijsko pismo, ki ju priložite oddaji na koncu vprašalnika. Za prijavo na promotorsko delo pa poleg že omenjenega, pošljite tudi slike. Pri tem se zgledujte po že objavljenih vzorčnih slikah.

Za začetek potrebujemo nekaj osnovnih podatkov:

Poleg izpolnjenega vprašalnika je za popolno oddajo obvezno priložiti sliko obraza in celotnega telesa. 
Drag & Drop Files Here
or


Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.