IŠČE SE: 

Prodajni specialist/-ka

Dragi kandidat/-ka!

Veselimo se, da si pokazal/-a zanimanje za delo v našem podjetju. Kot že verjetno veš, smo podjetje, ki stvari dela malo drugače.

Medtem, ko se druga podjetja borijo za to, da bi ljudem vzela še več denarja iz žepa, se mi zavzemamo za to, da ljudem denar prihranimo.

Kako pa je to mogoče?

Razvili smo sistem, v katerem pridobivamo stranke za naše naročnike, ob tem pa to končne stranke ne stane nič, saj pogosto gre za isto storitev, ki jo že uporabljajo – zraven pa še dobijo nagrado za prestop k našem naročniku.

Dobesedno smo razvili način, kjer je volk sit in koza cela.

Vendar se nismo ustavili samo pri strankah. Ko smo razvijali idejo podjetja, smo želeli posebej nagraditi tudi naše sodelavce. Nenazadnje, kdo pa si želi delati za minimalno plačo?

Pri nas ne verjamemo v minimalno plačo. Smo mnenja, da si vsaka oseba zasluži, s svojim delom, krojiti svojo lastno finančno usodo.

Uspelo nam je nekaj skoraj nemogočega – združili smo interese sodelavcev in strank ter tako poskrbeli, da so naše stranke zadovoljne in sodelavci dobro finančno nagrajeni za njihovo delo in trud.

Sestavili smo 3 glavne principe:

1. Sodelavec si sam, poleg fiksnega plačila, s svojim delom določa višino dohodka.
2. Sodelavec si sam določa čas dela.
3. Sodelavcu omogočimo vsa potrebna orodja (usposabljanje ter sistem dela) za uspeh.

Ko smo v podjetju razmišljali kakšni sodelavci bi bili za nas idealni, smo na koncu ugotovili da to niso sodelavci z dolgoletnimi izkušnjami.

Tudi znanje o delu s strankami ni pomembno, ker imamo v podjetju izobraževanja, kjer nove sodelavce naučimo kako delati s strankami.

Zaključek do katerega smo prišli je bil enoten:

Najbolj pomembni lastnosti našega idealnega sodelavca sta želja in pripravljenost do dela in učenja.

S tem namenom smo ti spodaj priložili kratek vprašalnik. Preden te povabimo na razgovor, bi te radi spoznali. Radi bi vedeli kdo si kot oseba in ali imaš željo in voljo, da bi nam pomagal/-a uresničiti našo vizijo.

Prosimo te, da si vzameš čas in pozorno izpolniš vprašalnik. Tvoje odgovore bomo prebrali in te na podlagi teh povabili na razgovor za nadaljnje sodelovanje.

Želimo ti veliko sreče,

Ekipa Pro Storitve

Vprašalnik

Navodila za prijavo na delo: Za uspešno prijavo na delo poleg vprašalnika pošljite tudi življenjepis in motivacijsko pismo, ki ju priložite oddaji na koncu vprašalnika.

Za začetek bi potrebovali nekaj tvojih osnovnih podatkov:

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.