IŠČE SE:
Administrator/-ka

Pozdravljen/-a!

Veselimo se, da si pokazal/-a navdušenje v našem podjetju. Kot si verjetno že prebral/-a, se v našem podjetju trudimo delati stvari malo drugače.

Medtem ko večina podjetij želi ljudem vzeti denar iz žepa, jim v našem podjetju želimo denar prihraniti. Ko ljudje to prvič slišijo, se večina najprej ustavi in nato pomisli »Prihranim denar?«.

Tako je!

Razvili smo sistem, v katerem pridobivamo stranke za naše naročnike, ob tem pa končne stranke to ne stane nič, saj pogosto za isto storitev plačajo manj, dodatno pa še dobijo stimulativno nagrado za prestop k našem naročniku.

Dobesedno smo razvili način, kjer je volk sit in koza cela.

Naša vizija je postati podjetje, ki vsakemu gospodinjstvu nekaj prihrani. Da pa bi nam to uspelo, potrebujemo kvalitetne sodelavce, ki nam bodo našo vizijo pomagali uresničiti.

Ko smo razmišljali o tem, kakšno osebo si najbolj želimo v zaledni pisarni, smo ugotovili, da je to oseba, ki:

1. Zna postavljati prioritete.
2. Samostojno razmišljati in delovati znotraj okvirov podjetja.
3. V slučaju stresne situacije zna to sprejeti in mirno rešiti situacijo.

Zato smo ti spodaj priložili kratek vprašalnik s šestimi vprašanji. Preden te povabimo na razgovor, bi te radi spoznali. Radi bi vedeli ali si oseba z željo in voljo, ki bi nam pomagala uresničiti našo vizijo.

Prosimo te, da si vzameš čas in pozorno izpolniš vprašalnik. Tvoje odgovore bomo skrbno prebrali in te potem na podlagi teh povabili na razgovor za nadaljnje sodelovanje.

Želimo ti veliko sreče,

Ekipa Pro Storitve

VPRAŠALNIK

Navodila za prijavo na delo: Za uspešno prijavo na delo poleg vprašalnika pošljite tudi življenjepis in motivacijsko pismo, ki ju priložite oddaji na koncu vprašalnika. 

Za začetek bi potrebovali nekaj osnovnih podatkov:
Drag & Drop Files Here
or

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.