Pro Storitve


Loading Quotes...

VODJA PROMOCIJSKE EKIPE

“If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.”

Glavna dejavnost našega podjetja je inovativna postavitev prodaje z unikatnimi prodajnimi sistemi ter so-razvojem produktov za naročnike, ki vodijo k povečanju obsega poslovanja in tržnega deleža naročnikov.

Našo ekipo sestavljajo zaposleni z večletnimi izkušnjami v projektnem vodenju, izobraževanju, marketingu in predvsem kreativno usmerjenim načinom pridobivanja novih strank. Na voljo imamo vsa orodja in znanja, ki nam lajšajo pot do uspeha.

Vzpostavili smo popolnoma nov sistem pridobivanja strank, ki se lahko aplicira v različnih branžah. Ponašamo se z vrhunskimi rezultati. Delamo za večje priznane slovenske in tuje naročnike, ki delujejo na območju Slovenije v storitvenem sektorju. V letu 2018 in 2019 smo izvedli 3.347 promocij, pridobili 307.269 kontaktov in za naročnika pridobili 34.204 novih strank.

V svojo ekipo sprejmemo 12 visoko motiviranih sodelavcev (za vsako regijo po enega), ki bodo v ambiocioznem in mladem delovnem okolju lahko pri svojem delu izkoristili vse svoje kreativne potenciale. Smo odličen kolektiv, usmerjen v prihodnost z visoko postavljenimi ciji in medse vabimo zagnane ljudi z željo po osebni in poslovni rasti. Iščemo posameznike, ki želijo več in so za to pripravljeni trdo delati.

Za izvajanje promocij imamo do potankosti izdelan sistem, ki vas izobražuje na naslednjih področjih:
Vaše glavne odgovornosti bodo:
Obvezna znanja, lastnosti in kompetence, ki jih pričakujemo od vas, so:
Potencialnim sodelavcem nudimo:

Prilagamo vprašalnik, ki ga nikakor ne vzemite z lahkoto. Na podlagi odgovorov bomo presodili, če ste iz pravega materiala za nas.

VPRAŠALNIK