Kaj o nas pravijo naši sodelavci

“Napredovanje iz promotorke v prodajno specialistko smatram kot pomemben vzpon v moji karierni poti. Znanje, ki sem ga pridobila z opravljeno licenco je mogoče aplicirati na vsa področja življenja, ne le na zavarovalništvo in prodajo. Kot prodajna specialistka imam bolj jasno začrtane cilje kot prej, učim se prevzemati odgovornost in uživam v svojem delu.”

Nataša, 25 let

“Po priporočilu prijatelja sem se odločil za podjetje Pro Storitve, zaradi novih izivov in možnosti napredovanja. Prvi teden dela je bil zelo zanimiv, veliko novih izkušenj in pridobljenega znanja na našem področju. Takoj sem si želel napredovati v prodajnega specialista, kar mi je kasneje tudi uspelo. 

Kot majhega otroka so me učili, da s trdim delom vedno napreduješ in uspeš doseči cilje, ki si jih zastaviš. Od nekdaj imam željo napredovati na vseh področjih v življenju in prav podjetje Pro Storitve mi je pripomoglo za dosego ciljev. 

Vedno si bom želel biti del takšnega kolektiva in na splošno podjetja, saj me je delo v njem izpolnjuje. Čez leto dni se vidim tudi kot pomočnik nadrejenim.”

Marko, 21 let

“Razlog za prijavo je bil enostaven – visoka urna postavka, ki me je takoj pritegnila in možnost napredovanja, zaradi katerega sem se odločila za Pro Storitve. Sprva sem delala kot promotorka, kjer sem kmalu spoznala in se naučila delovnega procesa. Videla sem kakšne provizije oziroma plače imajo prodajni specialisti, to pa mi je dalo novo motivacijo in zagon za napredovanje. Ugotovila sem, da je to lahko moja prihodnost. Z licenco, katera ti omogoča, da imaš lahko še celo življenje službo v zavarovalništvu vidim, da imam pri svojih 21-ih letih možnost zaslužiti večjo plačo kot večino mojih vrstnikov ali ostalih. V tekočem letu se želim preseliti na svoje in prihraniti nekaj denarja. V roku enega leta želim napredovati v Elitnega specialista in služiti veliko večjo plačo.”

Živa, 21 let

“Med iskanjem študentskega dela, sem na študentskem servisu zasledil delo, ki se mi je zdelo zanimivo predvsem zaradi višje urne postavke ter prilagojenega delovnega urnika, kateri omogoča vzporeden študij. Kar hitro po prijavi sem ugotovil, da gre za renomirano podjetje, kjer je odnos do sodelavcev resen in korekten.

Ponudila se je priložnost za napredovanje v prodajnega specialista, katero sem sprejel z odprtimi rokami saj sem se zavedal, da to prinese večji zaslužek ter dodatne kompetence v življenju. V nadaljnih šestih mesecih pričakujem dodatne možnosti zaslužka, v prihajajočih letih pa želim kupiti lastno nepremičnino, verjetno tudi kakšno premičnino. S pomočjo izobraževanj in seminarjev, ki jih organizira podjetje verjamem, da bom postal izkušen na vseh področjih, s katerimi se bo podjetje ukvarjalo. “

Marko, 21 let

“Pro Storitve sem na začetku videla le kot boljše plačano vikend službo. Že prvi delovni dan sem ugotovila, da imam v rokah veliko večjo priložnost kot bi si sploh kdaj zamislila. Navdušila me je izjemna profesionalnost podjetja in sistem nagrajevanja. Takoj sem želela napredovati, zato sem
v sklopu podjetja naredila zavarovalniško licenco in postala prodajni specialist. Vedno imamo na razpolago mentorje, ki nam pomagajo piliti veščine in nas podpirajo ter učijo. Končno lahko sama razpolagam z urnikom, vsakodnevno nadgrajujem svoje znanje, uživam v izjemnem kolektivu in raznolikem delu. V parih mesecih se je moje življenje popolnoma spremenilo, še posebej finančno. Podjetje je preseglo vsa moja pričakovanja.”

Anamarija, 21 let

“Na spletni strani e-študentskega servisa sem zasledil študentsko delo, ki je ponujalo dobro urno postavko. Ker sem večino vikendov zaseden, je bilo delo kjer sam izbereš delovne dni res prava priložnost zame. Prvi občutki na delu so bili zares odlični. Sproščeno vzdušje ter stimulacija (20 EUR) že prvi dan dela, kateri se je zaključil z 80 EUR zaslužka me je prevzelo. V dveh dneh dela sem tako zaslužil več, kot bi drugje v celem tednu. Po tem seveda ni bilo več poti nazaj, premišljeval sem samo kako lahko še izboljšam svoj pristop ter še malo povzdignem svoje dnevne zaslužke. 

S predanostjo in pridnim delom sem hitro napredoval v prodajnega specialista. Podjetje prireja seminarje, kjer se vsak mesec naučiš nekaj novega. Na drugem seminarju, ki sem se ga udeležil so bila predstavljena pričakovanja ter plani za naslednja 3 leta. Takrat sem se brez premišljevanja podal k sledenju podjetja, ker je plan podjetja narediti točno tisto kar potrebuje vsako gospodinjstvo.”

Filip, 21 let

“Z delom pri podjetju Pro Storitve sem pričela kot promotorka. Prijavila sem se preko e-študentskega servisa, kjer me je prepričala visoka urna postavka + dodatna stimulacija. Že prvi dan promocij mi je postalo jasno, da sem našla delo, ki mi je všeč in ga bom z veseljem opravljala.
Ob začetku dela, si nisem niti predstavljala, da imam možnost takšnega napredovanja kot sem ga dosegla. S predanim delom se mi je namreč kmalu predstavila priložnost napredovanja v zavarovalnega zastopnika. Uspešno sem opravila izpit in postala prodajna specialistka. To mi je
omogočilo, da sem še zvišala že tako visoke dnevne zaslužke. Sedaj se trudim še naprej izboljševati in s pridnim delom doseči še boljše rezultate. Pri tem pa vem, da imam podporo celotne ekipe, katera mi pomaga na vsakem koraku in na katero vem, da se lahko zanesem. V pomoč so mi tudi seminarji, ki jih imamo vsak mesec, na katerih je poleg veliko koristnih napotkov in novega znanja tudi dobra hrana.”

Gianna, 21 let

“Pri podjetju ProStoritve delam od aprila 2018. Ko se je končala smučarska sezona, sem iskala in hitro tudi našla delo v administraciji, saj sem bila mnenja, da je pisarniško delo tisto, ki ga bom najverjetneje opravljala tudi po zaključenem študiju. Ker sem ugotovila, da me rutina ne izpopolnjuje, sem brskala po spletu in med prostimi deli ponovno našla »promocije«. Čeprav mi sprva ni »dišala« misel na ponovno srečanje z nakupovalnimi centri, je bilo delo dobro plačano, zato sem poslala prošnjo. Sprva sem imela v mislih, da bo to občasno delo, s katerim bom prebila pisarniško rutino ter pri tem ustvarila dodatne prihranke. Že po prvem delovnem dnevu sem spoznala, da je delo kompleksnejše kot sem predvidevala.

Všeč mi je, ker gre za mlado podjetje in mlad kolektiv. Narava dela zahteva zelo natančna delovna navodila, kar mladi sprva bolj ali manj težko sprejmemo, vendar takšen sistem skrbi za našo karierno in osebnostno rast. To je v relativno kratkem času moč opaziti v napredku mojih sodelavcev. Mesečna izobraževanja v podjetju skrbijo za hitro implementacijo sprememb v delovnem procesu in s tem omogočajo hiter razvoj. Prednost vidim predvsem v tem, da je delo prilagodljivo. Vsak od zaposlenih si lahko sam sestavi svoj urnik in zada svoj cilj, ki ga omejuje le posameznikova pripravljenost za delo. 

 

petra4

Z delom sem začela kot promotorka, pri čemer sem se ogromno naučila od prodajnih specialistov, svoje delo pa sem izpopolnila tudi na podlagi analiz “sales coacha” s terena. Poleg večjega zaslužka me je vodila želja po osvajanju novih znanj in spoznavanju novih ljudi za nadaljno sodelovanje. Julija 2018 sem pridobila dovoljenje za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja in pričela z delom prodajne specialistke. Razvoj podjetja je pokazal priložnosti za poglobljeno sodelovanje in tako sem marca 2019 napredovala na delovno mesto vodje sektorja pravnih oseb.

Petra, 27 let